Makluman..

Assalamualaikum...

Mohon maaf kepada semua pengunjung blog ini kerana dah lama tidak mengupdate berita2 baru dan gambar2 baru..ini adalah di sebabkan kekangan masa dan terlalu sibuk dengan tempahan..sekiranya ingin melihat gambar2 terkini bolehlah melawat ke ruangan Facebook saya (Farawahida Farra or fara_kent83@yahoo.com.my)

Isnin, 15 Mac 2010

Kelas bersama kak.ana

Hari juamat kemarin fara berkesempatan pergi ke kelas kak.ana di sg 2 untuk belajar buat steam buttercream ni.. Hu..hu.. memang seronok... Akhirnya fara brjaya gak buat bunga rose... selama ni asyik tak jadi jer... Sampai my hubby yang kene buat.. coz dia pandai ckt buat bunga rose ni tapi dia tak pandai nak ngajar fara jadi dia suruh fara pergi kelas kak ana.. nilah hasilnya...kemaruk buat bunga.. hu..hu.. kalau bleh nak penuhkan satu kek..
Ni pulak kelas basic cupcakes... memang seronok... coz ada yang pandai wat lawak... macam nak pecah perut diabuatnya... penat ketawa... erin next time if ada masa pg kelas bleh lah pi sama... seronok dengar lawak erin yang selamba tu...

Tiada ulasan:

Catat Komen