Makluman..

Assalamualaikum...

Mohon maaf kepada semua pengunjung blog ini kerana dah lama tidak mengupdate berita2 baru dan gambar2 baru..ini adalah di sebabkan kekangan masa dan terlalu sibuk dengan tempahan..sekiranya ingin melihat gambar2 terkini bolehlah melawat ke ruangan Facebook saya (Farawahida Farra or fara_kent83@yahoo.com.my)

Isnin, 3 September 2012

Fara cake house: tempahan dari Sha

Fara cake house: tempahan dari Sha: Choc moist cake steam butter cream cc hantaran tema Army cc door gift stawberry & oren

Selasa, 17 Mei 2011

tempahan dari Sha



Choc moist cake
steam butter cream


cc hantaran tema Army

cc door gift stawberry & oren

order fron warna warni


order from mimie




cc hantaran fondant

Red Velvet



Barbie Doll muslimah


Choc Moist cake

Mothers day part 2

Blueberry Cheese cake

Strawberry Cheese Cake

Fruit Flan Cake

Choc Indulgence Cake

Choc Indulgence Cake

mothers day part 1

Cheese Cake

Indulgence Cake

Indulgence Cake

Cheese Cake

Pengumuman!!!!

Assalamualaikum... untuk makluman para pelanggan sekalian Fara Cake House akan beroperasi di tempat yang baru.. Iaitu di No17 jalan mekar 1, Taman Desa Mekar 34200 Parit Buntar, Perak. Sebarang pertanyaan boleh lah meng hubungi saya di 0133451884 or 0133541883

Selasa, 5 April 2011

order from kak suzura





tempahan ni di hantar ke Ipoh

fruit flan order from Ida


1kg
fresh cream

cupcakes order from fara usm


cupcakes ni tempahan dari fara usm yang dah beberapa kali order dgn saya.. design ni permintaan
dari fara sendiri dan bukannya design saya.. so kredit for tuan yg empunya design... :)

birthday cupcakes order from athirah


liverpool cake

tempahan dari mimie

cupcakes pertunangan syuhada

Isnin, 28 Mac 2011

2 tier wedding cake



gambar ni ehsan dari suryati... tuan punya cake... cik adik manis yg kat atas tengah ptong
cake tu lah...hehehe.. coz masa kek ni di potong fara sedang berada di Acheh Indonesia..
tq gak pada partner ku yg tolong hantarkan kek ni.. sempat gak deco cake sebelum berangkat
ke Indonesia....

elmo cake

choc moist
1 kg
hahaha.. firts time buat cake drawing... masih banyak yang perlu di perbaiki..
tqvm pd pn,noreen coz bg peluang kat fara deco cake utk anak nya..
dan credit gak pada yg empunya design coz den cilok kat google ni... tak tau lah sapa punya :p

birthday cake haqim...

moist choc cakes + edible
2kg

strawberry cheese cake


birthday cake

blueberry cheese cakes

birthday cake

fruit flan