Makluman..

Assalamualaikum...

Mohon maaf kepada semua pengunjung blog ini kerana dah lama tidak mengupdate berita2 baru dan gambar2 baru..ini adalah di sebabkan kekangan masa dan terlalu sibuk dengan tempahan..sekiranya ingin melihat gambar2 terkini bolehlah melawat ke ruangan Facebook saya (Farawahida Farra or fara_kent83@yahoo.com.my)

Sabtu, 26 Jun 2010

Sponge Cake


Topping Fresh Cream & Fresh fruit deco..
Ada yang berminat dengan kek ni bleh lah order yer...

Ahad, 20 Jun 2010

Khamis, 17 Jun 2010

Lovely Cake




Sebenarnya dah lama fara impikan nak buat kek yang macam ni... Akhirnya tercapai gak impian tu... masih banyak lagi kekurangan pada kek ni... dan masih banyak lagi yang perlu fara pelajari.. So sesiapa yang berminat dengan kek yang ala ala garden ni bleh lah order kat fara... bleh lah fara mengasah lagi bakat yang tak seberapa ni...

Tart Buah

tart buah



Tart Shell (ada yang berminat untuk tart shell? Call fara yer 0133541883 )
50biji = RM25
saiz 5cm

Rabu, 16 Jun 2010

Pop Cake

sesiapa yang berminat untuk tempahan sila call 0133541883

Birthday Cake danish


Birthday Cake untuk anak kesayangan... Mohamad Azfar Danish

Isnin, 14 Jun 2010

Tempahan dari Alin

tempahan dari alin untuk majlis Pertunangan
TQVM Alin..

tempahan dari mimi

 semua order ni dari mimi bagan serai untuk majlis pertunangannya..
TQVM mimi..

cc fondantv order from ima Taiping







tempahan door gift for majlis resepsi ima from Taiping..
200pcs.. TQVM ima..