Makluman..

Assalamualaikum...

Mohon maaf kepada semua pengunjung blog ini kerana dah lama tidak mengupdate berita2 baru dan gambar2 baru..ini adalah di sebabkan kekangan masa dan terlalu sibuk dengan tempahan..sekiranya ingin melihat gambar2 terkini bolehlah melawat ke ruangan Facebook saya (Farawahida Farra or fara_kent83@yahoo.com.my)

Jumaat, 12 Februari 2010

cc untuk makcik Kalisah Taiping

cc ni diorder oleh kawan ibuku.. Makcik Kalisah untuk diberi kepada kawannya yang melanggsungkan perkahwinan anaknya.. yang bestnye cik kalisah ni cuma ada no hp my husband, 2hari sebelum kami deliver tempahannya dia call tanya... masa tu my husband dkt KL,masa dia tau my husband dkt KL terus dia menjerit... "acik punya cupcakes macam mana?" " he..he.. relex lah cik pi KL 2 hari jer esok baliklah" jawab my husband.. akhirnya malam semalam sampai juga cc tu kat umah cik kalisah dengan selamatnya.. walaupun lewat ckit coz kami tahu dia nak pi hantar kat kawannya esoknya so xpayah nak terkejar2. Lagi pun kami saja nak buat acik tu cuak lg....he..he..gurau2 ye.. whatever thanks kat cik kalisah jangan lupa order lagi ye..

Tiada ulasan:

Catat Komen